ITUNGAN JOWO.

~~~~ RAMALAN JEJODOHAN ~~~~
Miturut wong jowo jejodohan kui iso di ramal songko wetone ( dino lan pasarane di tambah ) sing lanang lan wadon temune piro.
Etungane.
1. PEGAT.
2. RATU.
3. JODOH.
4. TOPO.
5. TINARI.
6. PADU.
7. SUJANAN.
8. PESTHI.
Contoh :
~ LANANG lahir akad legi (akad 5 legi 5 jumlah 10)
~ WEDOK lahir seloso wage ( seloso 3 wage 4 jumlah 7 )
~ Berarti 10 + 7 = 17 ) utowo tibo PEGAT.
.
Lan iki penjelasane temone wong jejodohan.
1. PEGAT.
Yen tibo PEGAT bakal nemu masalah, mboh kui songko segi ekonomi, kekuasa’an, selingkuh sing akhir”e iso pegatan.
.
2. RATU.
Yen tibo RATU iki jodoh banget. Di ajeni karo tonggo teparo lan wongliyo. Akeh wong iri karo keharmonisane.
.
3. JODOH.
Yen tibo jodoh cocok siji karo sijine. Iso podo” nrimo keluwehan lan kekurangan. Omah” lancar teko tuwo.
.
4. TOPO.
Yen tibo TOPO iki awal”e susah nanging tembe mburi penak.
Awal”e kerep kenek masalah emboh kui songko segi ekonomi utowo liyone. Nanging yen wis nduwe anak lan wis suwe anggone omah” bakal mulyo uripe.
.
5. TINARI.
Yen tibo TINARI iki bakal nemu seneng.
Penak anggone golek rejeki lan ora sampek urip kekurangan. Penak’e tembung kerep nemu bejo anggone omah”.
.
6. PADU.
Yen tibo PADU iki bakal sering tukaran. Nanging sejana saben ndino tukaran tapi ora sampek pegatan.
Mulo anggone omah” meh saben ndino tukaran emboh kui masalah opo ae.
.
7. SUJANAN.
Yen tibo SUJANAN iki kerep tukaran lan akeh” masalah selingkuh.
Emboh kui sing lanang po sing wadon opo malah loro”ne podo la nduwe selingkuhan.
.
8. PESTHI.
Yen tibo PESTHI iki omah”e bakal rukun, tentrem, adem ayem sampek tuwo.
Senajan eneng masalah opo ae ora bakal ngrusak keharmonisane.
.
Iki kabeh welinge simbah.
Mugo” sing gelem moco wawasane tambah.
»
1. PEGAT.
2. RATU.
3. JODOH.
4. TOPO.
5. TINARI.
6. PADU.
7. SUJANAN.
8. PESTHI.
9. PEGAT.
10. RATU.
11. JODOH.
12. TOPO.
13. TINARI.
14. PADU.
15. SUJANAN.
16. PESTHI.
17. PEGAT.
18. RATU.
19. JODOH.
20. TOPO.
21. TINARI.
22. PADU.
23. SUJANAN.
24. PESTHI.
25. PEGAT.
26. RATU.
27. JODOH.
28. TOPO.
29. TINARI.
30. PADU.
31. SUJANAN.
32. PESTHI.
33. PEGAT.
34. RATU.
35. JODOH.
36. TOPO

Advertisements